Politica de retur

Conform OUG Nr. 34/2014 consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract de vânzare-cumpărare la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere în următoarele condiţii:

– Va fi trimisă o solicitare scrisă către vânzător la adresa de mail comenzi@magazinulcupluta.ro până cel mai târziu în ziua a 14-a de la data recepţionării produselor.

– În urma confirmării vânzătorului, cumpărătorul va trimite sau aduce produsul/produsele către vânzător pe cheltuiala cumpărătorului.

 – Cumpărătorul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, vânzătorul rezervându-şi dreptul de a refuza primirea produselor deteriorate sau compensarea parţială a valorii produselor.

În cazul trimiterii produselor returnate prin curier, cumpărătorul va trebui să achite costul trimiterii la curier, iar livrarea să nu fie cu ramburs, contravaloarea produselor va fi returnată în contul cumpărătorului în maxim 15 zile de la primirea produselor, în urma recepţiei cantitative şi calitative a produselor.

Pentru expediţiile care au beneficiat de Transport Gratuit la livrare, va fi dedus din valoarea de returnat costul transportului tur.

Produsele vor fi aduse/trimise la următoarea adresă: Localitatea ORLAT, strada POENIȚEI nr. 133.